FORSIDE    PROGRAM    PARTNER / UTSTILLERE    KONTAKT    PÅMELDING    BILDER    EVENTKALENDER HISTORIKK

Computerworld inviterer til It-trender 2012 i Oslo.

 
Utviklingen på it-fronten går lynraskt. Den 10. mai samler Computerworld for tredje gang den norske it-ekspertisen på Radisson Blu Scandinavia Hotel, for å gi deg det siste innen teknologiske trender. It-trender 2012 er konferansen for deg som tar it-beslutninger i private og offentlige virksomheter. Som deltaker får du unike praktiske case og tips om hva du må følge med på innen områder som forretningssystemer, sikkerhet, arkitektur, mobilitet, sourcing og ikke minst cloud computing. Computerworld It-trender skal være den viktigste konferansen og møteplassen for it-beslutningstagere og alle som jobber med it i Norge.
 

Last ned presentasjonene lenger ned på siden!

 
Foredragsholdere
Her er noen av de som er klare for å opplyse og underholde deg. På programsiden kan du lese mer om foredragene og finne ut når de starter.
 

Fremtidens arbeidstager: Høyteknologi og høye forventninger?
Ole Petter Nyhaug vil peke på de viktigste trendene, krav og nye muligheter som skapes av den nye generasjon arbeidstagere og dere bruk av og forventninger til teknologi på arbeidsplassen. Hvilken plass vil de forvente at sosiale medier, personlige og mobile enheter og frie arbeidsformer vil ha? Og hvordan vil de drive sammensmeltingen av privat og jobbrelatert teknologi?
 
 
   
BYOD - Bring your own device
Hans Petter Aanby er it-direktør i Norwegian. Aanby har også åtte års erfaring fra SAS, tre år som it-sjef og fem år som prosjektleder. Han har erfaring som it-konsulent innen systemutvikling. Aanby, som har vært it-direktør i Norwegian siden 2003, ble i 2007 av Computerworld og IDC kåret til Årets it-direktør. I fjor fikk han, under aliaset Hans Pettersen, prøvd seg i ulike stillinger i eget selskap i TV2-programmet Undercover Boss. På It-trender 2012 vil han snakke om BYOD (Bring Your Own Device). Kundene ønsker å ta med seg sine egne devicer når de skal reise med Norwegian, som flyselskap må de legge til rette for dette. Han ser nytten selskapet kan ha av at egne ansatte ønsker å benytte egne enheter i jobbsammenheng.
Foredragsholder: Hans-Petter Aanby, it-direktør i Norwegian og Karl Olav Wroldsen i Skatteetaten
 
 
   
Menneskelige trender og holdninger et antropologisk syn på digitalisering
Joakim «Jokke» Jardenberg ble av den britiske avisen The Telegraph kåret til den 14. mest innflytelsesrike teknologiinvestoren i Europa. Han har også blitt kåret til den mektigste toppsjefen på Twitter. Han har grunnlagt det svenske selskapet Mindpark AB og var tidlig inne i selskaper som Videoplaza og Planeto.
Joakim Jardenberg gir oss et antropologisk syn på digitalisering - mennesker og maskiner. Om hvordan individer blir endret og samfunn blir forstyrret. Fakta, tall, trender og store ideer. Det handler om hvordan store selskaper som ikke kan bøye seg – vil brekke.
Foredragsholder: Joakim Jardenberg, gründer og sjef for Mindpark AB
 
   
Selvbetjent Analyse og Enterprise BI. – ja takk begge deler.
Enterprise BI-løsninger har blitt modne og svært kraftfulle, men det har kanskje gått på bekostning av brukerterskel og enkelhet? Med dette foredraget ønsker vi å belyse hvordan SelfService BI, eller Selvbetjent Analyse på norsk, kan understøtte enkeltavdelingers ad-hoc-behov for å løse forretningsmessige utfordringer som et supplement til Enterprise BI-løsninger.
Foredragsholder: Espen Grepperud, Partner, Rav
 
   
Datacenter Appliance – hva moren din IKKE fortalte deg om effektiv infrastruktur i datasenteret
VMware virtualisering, Cisco servere og nettverkskomponenter, NetApp eller EMC lagring. Satt sammen av Norges beste spesialist på området og komplettert med et drifts- og orkestrerings-verktøy som håndterer hele verdikjeden. Vi forteller deg hvordan du bedre kan utnytte ressursene, øke effektivitet og fleksibilitet og ikke minst forenkle driften av infrastruktur i datasenteret.
Foredragsholdere: Eirik Pedersen, Administrerende Direktør i Proact IT Norge AS og Sven Ole Skrivervik, Direktør Kundetjenester i Proact IT Norge AS
 
   
How Will IT Enable An On Demand World Via Todays Data Centre?
The relationship between IT & the Business it supports has changed dramatically over the last 5 years – IT has moved from being a supporting function to the very reason some businesses exists in the first place. Ed will touch on the technologies that brought about these changes but more importantly investigate the new emerging technologies that will continue to position IT as the primary change agent within todays organisations, both large & small. Choices made now will dictate your future options.
Speaker: Ed English, Enterprise Marketing Director EMEA, Dell
 
   
En plattform for vekst i tjenesteytende næring
Logica har gjennomført et omfattende implementeringsprosjekt for Skandinavias største uavhengige forskningsinstitusjon, SINTEF. Selskapet ønsket en moderne it-løsning for å effektivisere sine interne prosesser for kunnskapsforvaltning, samhandling, prosjekthåndtering og økonomistyring. I stedet for å være avhengig av flere parallelle systemer, ønsket de en helhetlig løsning. Logica og SINTEF vil formidle erfaringer og suksessfaktorer ved implementering av ny virksomhetsplattform og hva som var avgjørende ved valg av samarbeidspartnere. Foredraget byr i tillegg på nye perspektiver på hva som er verdiskapende for kunder, leverandører og partnere i omfattende endringsprosjekter som dette.
Foredragsholdere: Snorre Næss, IT-sjef i Sintef og Espen Bergh, Business Development Director i Logica
 
   
Er du nysgjerrig på markedets beste og sikreste løsning innen IT katastrofehåndtering?
For et av Norges ledende advokatfirmaer var the online backup company det sikre valget, med lagringsplattform som er levert av IBM og Huawei Symantec, spesialkompetanse på VMware og VIP partner for Asigra. Få BA-HRs versjon på hvorfor man bør velge en løsning der fleksibilitet, sikkerhet, oppetid, kompetanse, tilpasning og ikke minst service er kodeordene.
Foredragsholder Christopher Kahrs, IT-ansvarlig, Bugge, Arentz-Hansen & Rasmussen.
 
   
Hvordan realisere gevinster av digitaliseringsinitiativer – erfaringer fra IT i Praksis
Realisering gevinster ved it-investeringer oppleves av mange som utfordrende. IT i praksis - en undersøkelse som setter fokus på strategi, trender og erfaringer innen bruk av it i de 500 største private og offentlige virksomhetene i Norge - avdekker noen av årsakene til at mange misslykkes med gevinstrealisering. Kom og hør om erfaringer fra undersøkelsen, og få gode råd om hvordan man i større grad kan lykkes med gevinstrealisering.
Foredragsholder: Morten Skodbo, ansvarlig for Rambøll Management Consulting sin IT rådgivning i Norge og ansvarlig for undersøkelsen  IT i Praksis.
 
   
Fremtiden er (enda mer) mobil
Mobilitet øker sterkt som fremtidstrend når IT-sjefer i Skandinavia blir bedt om å identifisere hva de tror vil ha størst innflytelse på den teknologiske utviklingen de neste 2-3 årene. Mobilitet ble også fremtidstrend nr 1 i 2011 i Sterias store undersøkelse om it-sjefens prioriteringer. Utviklingen forsterkes i 2012. Hvordan skal din virksomhet forholde seg til denne trenden, samt imøtekomme budskapet «bring your own device»?
Foredragsholdere: Erlend Johannessen, Fagansvarlig Unified Communications i Norden, Steria
 

 

 

 

 


It-trender er på Radisson BLU Scandinavia Hotel Oslo på Holbergsplass i Oslo. Hotellet er sentralt plassert og lett tilgjengelig for alle som kommer.
Konferansen starter kl. 08.00 og det offisielle faglige programmet avsluttes kl. 16.00.

 

 

Powered by WebSite